رگولاتور جریان پنوماکس




هیدرولیک پنوماتیک تهرانی مرکز فروش رگولاتور جریان پنوماکس

مزایای رگلاتورها:

-در خروجی به ما یک ولتاژ ثابت میدهد که موجب می شود به المان های مداری ما آسیبی نرسد.

اگه خروجی آداپتورها گرفته شود همه شان یک مقدار اختلاف با ولتاژ نامی خود دارند ولی زمانی سر یک آداپتور یک رگولاتور می گذاریم

آن موقع دیگر خروجی به مقدار بسیار خوبی ثابت می باشد .

-برای تغذیه المان هایمان به چند عدد منبع تغذیه نیازی نداریم و با چند عدد رگلاتور همه ی منابع تغذیه مدارمان تامین خواهد شد.

رگلاتور چیست :

کلمه رگلاتور از فعل regulate به معنای تنظیم نمودن گرفته شده است و خود کلمه رگلاتور به معنی تنظیم کننده می باشد.

رگلاتور ولتاژ قطعه‌ای می باشد که در ساخت مدارات الکترونیکی استفاده های زیادی دارد، در واقع رگولاتور‌های الکترونیکی، نوعی از نیمه رسانا‌ها می باشند که جهت تنظیم ولتاژ طراحی و ساخته گشته اند. در مدار های الکتریکی وظیفه تامین انرژی مورد لازم مدارات الکتریکی بر عهده منابع تغذیه است.

برق مورد لازم مدارات الکتریکی از نوع برق DC می باشد که به وسیله ی منبع های تغذیه از برق شهر که از نوع AC است، تبدیل می گردد. ولی تبدیل این برق از AC به DC همیشه کاملا ایده آل نبوده است و کمی نویز در خروجی های آن مشاهده می گردد.

همچنین برق AC هم یک مقدار ثابت نبوده است و دارای اختلاف نوسان می باشد. جهت ثابت نمودن ولتاژ ورودی در مدارات الکترونیکی از ابزاری به اسم تنظیم کننده ولتاژ و یا رگلاتور ها استفاده می گردد . عموما دستگاه هایی که نیروی آن ها به صورت مستقیم با برق AC تامین می شود ، می توانند تا مقدار معینی نوسان را تحمل کنند. ولی در مدارات الکترونیکی این نوسان بیشتر از ۱ درصد نمی تواند باشد واگر نه به سیستم صدماتی وارد می شود.

رفتار یک رگلاتور جریان شبیه رگولاتور ولتاژ، با تفاوتی عمده در پارامتر تنظیم شده و مقدار آنان جهت تأمین خروجیِ مختلف می باشد.

در رگلاتور ولتاژ، جریان جهت دستیابی به سطح ولتاژ مورد لازم متنوع می باشد، در حالی که رگولاتور جریان عموما تغییراتی را در ولتاژ / مقاومت جهت دستیابی به خروجی جریان مورد نیاز دارند. به همین ترتیب، در حالی که محتمل است،عموما تنظیم جریان و ولتاژ هم زمان در یک مدار سخت است.